U bent hier: Turbel
NL / FR
Zoeken:   
Wie zijn wij ?

Sedert de uitvinding van het zelfklevende etiket, nu reeds meer dan 60 jaar geleden, is Turbel fabrikant en distributeur van zelfklevende etiketten !

Turbel is alom gekend als exclusief distributeur van etiketteringstoepassingen enerzijds en als fabrikant van alle mogelijke etiketten anderzijds. Een uiterst uitgebreid assortiment zoals u ziet !

Turbel richt zich op 2 doelgroepen,  weliswaar met een « verschillend » productaanbod :

« Industry & Services » klanten (eindgebruikers) bieden wij een ruime keuze aan toepassingen, van het eenvoudige prijsetiket tot het etiket met barcode, het etiket met een bedrukking tot 6 kleuren in alle mogelijke materialen, zelfklevend of niet en onder alle mogelijke vormen (blad - rol - zig-zag…).

Turbel onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn uitgebreid aanbod aan toepassingen met inbegrip van printers, linten, software voor printers, dienst naverkoop, etikettendispensers evenals etiketteringstoepassingen voor specifieke sectoren zoals de textielsector, ziekenhuizen, etc…

« Office » klanten, doorverkopers van kantoorbenodigdheden bieden wij een zeer ruim assortiment etiketten en speciale papiersoorten van ons huismerk « Multicom », één van de leiders op de Belgische markt.
Dankzij zijn naambekendheid op de Belgische markt is Turbel erin geslaagd zijn oorspronkelijk assortiment uit te breiden naar andere producten uit de kantoorbranche.   Turbel is dan ook « exclusief »  verdeler van gereputeerde merken zoals : Pentel-Elco-Lyra-Tarifold-3L en nog vele andere.

Om voor de handliggende redenen van distributie- en marktlogica, hebben beide « Business Units » een volledig onafhankelijke commerciële organisatie ondanks het feit dat zij onder één dak zijn ondergebracht.

Turbel, een stabiele onderneming met 45 medewerkers,  is trots op zijn geschiedenis en op zijn trouw cliënteel dat door de jaren heen werd opgebouwd !

De doelstelling van Turbel is om zich verder te ontwikkelen door het implementeren van nieuwe technologieën om zo aan de wensen van zijn klanten te blijven voldoen. De grootte van de firma, « typisch » voor een KMO-KMI, geeft Turbel een soepelheid die toelaat de meest veeleisende klanten, groot of klein, tevreden te stellen.

Het ganse Turbel team wenst u alvast veel lees- en kijkplezier en staat voor u klaar om uw keuze te vergemakkelijken of om u te helpen bij het oplossen van eventuele problemen !

Tot binnenkort !